Ik weet niet hoe het voor jou voelt, maar ik heb het idee dat het jaar voorbij is gevlogen. Een bijzonder jaar voor mij persoonlijk omdat het mijn eerste jaar is geweest als fulltime ondernemer. Vorig jaar rond deze tijd besloot ik te stoppen bij mijn werkgever, om mij volledig te gaan richten op yogalessen geven en coaching. En ik kijk terug op een jaar vol nieuwe avonturen, dankbaar voor wat ik heb mee mogen maken. Maar ook dat ik de ruimte heb gekregen om ook mijn eigen leefstijl en gezondheid prioriteit te geven. Bovendien is het ook een leerzaam jaar geweest. Ik heb het derde jaar van de yoga opleiding afgesloten en ben met het laatste jaar gestart. Het laatste jaar van een versneld traject, maar weer met zoveel verdieping. En daarnaast ook nog een aantal trainingen gevolgd. De deelnemers aan de yogalessen hebben dit zeker wel gemerkt.

Vooruitkijken

December is voor mij niet alleen een moment van terugkijken en de feestdagen vieren, maar ook van vooruitkijken naar 2020. En deze eerste blog van mij is een voorproefje voor 2020. Mijn voornemen is namelijk blogs schrijven. Blogs met informatie over yoga en leefstijl. Een combinatie van de kennis vanuit de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, en die ik ook volgend jaar weer ga volgen. Ik merk dat ik mijn kennis en mijn enthousiasme meer wil delen. Om anderen te inspireren en enthousiasmeren te maken voor yoga, een gezonde leefstijl en inkijkje te geven in mijn eigen leven.

Het schrijven van deze blog is ook een uitdaging, en dan niet zozeer het schrijven zelf. Maar vooral de techniek. Want de techniek van yoga heb ik wel onder de knie, maar de techniek om deze blog gepost te krijgen…..Gelukkig biedt Google uitkomst. En dan kijken of het me lukt om dit iedere twee weken te doen. Want dat is het plan, iedere twee weken een nieuwe blog, vol informatie over yoga en leefstijl. Natuurlijk heb ik nog meer plannen voor 2020. Ook die deel ik binnenkort graag met je. Blijf je me volgen?