Priveles yoga en workshops

Priveles yoga

Soms is de drempel te hoog om in een groep yogales te volgen. En wil je het misschien eerst even proberen of het wat voor je is. Of je vindt yogales in een groep niet prettig. Omdat je onzeker bent over jezelf of je lichaam. Misschien wil je juist aan je eigen persoonlijke doelen werken? Het kan allemaal bij een privéles yoga. Ook bij fysieke klachten of klachten veroorzaakt door stress kan een privéles yoga een laagdrempelige manier zijn om weer in beweging te komen.

Privéles yoga is een cadeautje voor jezelf. Om bijvoorbeeld een serie yogahoudingen te leren die je daarna thuis wilt blijven uitvoeren. Of om gewoon eens even lekker ontspannen alle aandacht te krijgen. Of ik maak een serie op maat, aangepast op wat je lichaam kan en wat je doel is.

Naast yogadocent ben ik leefstijl en vitaliteitscoach. Wil je yoga echt integreren in je leven en een yogalifestyle leven, dan help ik je daarbij. We kijken dan niet alleen naar houdingen, het fysieke aspect van yoga, maar ook wat yoga kan doen op emotioneel en mentaal vlak. Coaching en yoga kan ook ingezet worden bij stress, slaapproblemen, burn-out of wanneer je onzeker bent.

 

Workshops

Naast de wekelijkse yogalessen geef ik ook workshops. Workshops die gericht zijn op verdieping van yoga, of workshops ter ondersteuning van de bevalling of aangepaste yoga. Workshops die ik in 2017 en 2018 heb gegeven zijn:

Hormonen en yoga

Een workshop waarbij we dieper ingaan op de hormonen, en wat er gebeurd als hormonen uit balans zijn. Een workshop die je kunt volgen wanneer de overgang start, maar ook bij andere hormoon gerelateerde klachten. Informatie over de invloed van je leefstijl en een yogales, waarna je thuis aan de slag kunt.

Samen voorbereid op de bevalling

Een workshop waarin je samen met je partner informatie krijgt over de zwangerschap en de bevalling. De yogahoudingen zijn erop gericht om samen te werken en vertrouwen op te bouwen. Ook leer ik je ademhalingstechnieken en massagetechnieken die je ondersteunen bij de bevalling. We sluiten de workshop af met een ontspanningsoefening

Stoelyoga

Stoelyoga is geschikt voor iedereen! De workshops stoelyoga worden niet alleen gegeven in verzorgingstehuizen, maar kunnen ook een fijne onderbreking zijn tijdens een lange dag op het werk. Of als ontspanningsmoment op school. Stoelyoga kan gewoon in normale kleding worden uitgevoerd en het enige dat nodig is, is een stevige stoel zonder armleuning.

 

Interesse in een privéles? Voor jezelf of als cadeau voor een ander? Of met vriendinnen? Neem gerust contact op. De workshops staan vermeld op mijn Facebook. Maak je geen gebruik van Facebook, neem dan contact op en dan houd ik je op de hoogte.

Maak een afspraak voor een proefles