Rooster

In verband met de maatregelen rondom Corona, is het lesrooster aangepast. Tot er meer nieuws bekend is, vinden de groepslessen Hatha Yoga, Yin Yoga en Yin Yang Yoga buiten plaats. Deze lessen zijn afhankelijk van het weer en worden een week van te voren ingepland. Op de Facebook pagina van Yoga Mula en Let’s Go Yoga kun je de laatste nieuwtjes volgen. Of neem contact met me op.

Het is mogelijk om binnen les te volgen. Priveles of Yogatherapie is toegestaan. Dit gaat altijd op afspraak.

Voor alle lessen geldt:

Blijf thuis bij klachten zoals verkoudheid, niezen, hoesten, koorts en benauwdheid en zeg tijdig mogelijk af. Dit geldt ook als een huisgenoot deze klachten heeft.

Maak thuis gebruik van het toilet. Ook thee en water graag thuis nuttigen of zelf meenemen naar de les.

Neem je eigen yogamat mee voor de buitenlessen, en groot badlaken voldoet ook.

De matten in de yogaruimte worden na de les hygiënisch gereinigd. Voor iedere nieuwe privé les wordt een andere mat gepakt. Gebruikte matten worden minimaal 24 uur niet hergebruikt.

 

 

Tarieven

 Belangrijk 

De cursus zwangerschapsyoga wordt door enkele zorgverzekeraars (deels) vergoed. Vraag dit even na bij jouw verzekeringsmaatschappij.

Losse lessen zwangerschapsyoga zijn door de Corona maatregelen momenteel duurder dan normaal, omdat het een privé les is. De cursus is een privé cursus, je mag deze wel samen met je partner volgen.

 

 

 

Informatie of proefles aanvragen? Ik hoor graag van je.