Yoga op het werk

 

Hoe voel je je? Na een dag zitten achter het bureau of een deel van de dag vergaderen? Voel je je dan nog fit of is de energie ver te zoeken? Na iedere twee uur even kort bewegen helpt enorm om weer energiek verder te werken. Maar hoe beweeg je dan? Yoga op het werk kan een oplossing zijn. In een workshop van 15 minuten leer ik de deelnemers een korte serie. Na het deze serie voelen zij zich  weer energiek. De spieren zijn weer los en ontspannen. De serie houdingen kan uitgevoerd worden in normale kleding. En is laagdrempelig waardoor iedereen deze kan uitvoeren.

Twijfel je nog over yoga op het werk? Weet dan dat yoga bijdraagt aan gezondheid, vitaliteit, balans en rust. Er is inmiddels wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de resultaten en wat blijkt…. Twee uur minder werken voor het volgen van een yogales, verhoogt de productiviteit. Ook het ziekteverzuim daalt doordat medewerkers beter om kunnen gaan met werkdruk en werkstress.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

 

Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt de voordelen van yoga ervaren door een kennismakingsworkshop in te plannen van een uur. Zodat medewerkers kennis kunnen maken met yoga. Dat kan aan het einde van de werkdag, of juist aan het begin. Maar ook tijdens een vitaliteitsdag, een bedrijfsuitje of een trainingsdag. Of kies voor een inspirerende lange workshop van een dagdeel. Daarin staat naast yoga ook vitaliteit op het werk centraal.

Naast de verschillende workshops is het ook mogelijk om wekelijkse yogalessen op locatie aan te bieden. Ik werk in de regio Rotterdam, Zuid Holland Zuid en Zeeland. Voor andere regio’s verwijs ik je graag door naar mijn samenwerkingspartner YogaBusiness. Kijk eens op de website www.yogabusiness.nl voor de mogelijkheden door het hele land. 

 

 

Neem gerust contact op om te bespreken wat yoga en mindfullness kan betekenen voor jouw organisatie!

Maak een afspraak voor een proefles